Om oss

Hos kattannonser.se kan du inte bara hitta annonser om bedårande katter som letar efter ett nytt hem utan också enkelt skapa en egen annons för din älskade katt – och det är helt kostnadsfritt!

Vår passion för katter och vårt djupa engagemang för deras välbefinnande var grunden till att vi startade kattannonser.se. Vi insåg att det fanns ett stort behov av en pålitlig och lättillgänglig plats där kattägare och kattälskare kan mötas för att främja en tryggare och kärleksfull framtid för dessa underbara varelser. Det fanns helt enkelt ingen enkel hemsida som erbjöd kostnadsfri annonsering uteslutande för katter, och det var då vår vision började ta form.

Genom att skapa kattannonser.se vill vi skapa en positiv och omtänksam miljö där katter kan hitta sina perfekta hem, och där potentiella köpare kan finna en katt som passar deras livsstil och personlighet. Vi tror på betydelsen av att matcha rätt ägare med rätt katt för att säkerställa att den nya relationen blir en livslång och harmonisk sådan.

Vi vill inte bara underlätta för köpare och säljare att hitta varandra, utan också att skapa medvetenhet om katters välbefinnande och behov. Vi stöder starkt ansvarsfull kattägande och uppmuntrar till adoption från lokala skyddshem. För oss är det viktigt att sprida kunskap om att adoptera en katt kan rädda liv och ge en utsatt katt en andra chans till ett lyckligt och tryggt hem.

Vi är otroligt stolta över att ha skapat kattannonser.se och att vara en del av den fantastiska gemenskapen av kattälskare i Sverige. Varje gång vi ser en katt hitta sitt drömhem genom vår plattform känner vi en enorm glädje och tillfredsställelse. Att veta att vi har bidragit till att skapa en positiv förändring i en katts liv gör vårt arbete meningsfullt och inspirerande.

Sammanfattningsvis är kattannonser.se inte bara en webbplats för annonsering, utan en kärleksfull och välmående gemenskap som har katternas bästa i hjärtat. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas, och att tillsammans med er fortsätta skapa ett bättre och mer kärleksfullt hem för varje katt i Sverige. Tack för att ni är en del av vårt värdefulla uppdrag och för att ni hjälper oss att sprida kattkärlekens budskap!

Kontakta gärna oss genom att fylla i formuläret nedan.

    Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

    Välkommen till Kattannonser.se

    Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

    Tack för din förståelse!