Bästa kattförsäkringen

Ge din katt bästa möjliga vård och skydd genom att försäkra den. Din katt är mer än bara ett husdjur – den är en trogen vän och en älskad medlem av familjen. Som en älskad familjemedlem förtjänar din katt bästa möjliga vård och skydd. Tyvärr är vårdkostnader för katter inte täckta på samma sätt som de är för människor. Det är här en kattförsäkring kommer in i bilden. Genom att teckna en försäkring ger du din katt möjlighet att få den vård den behöver vid eventuella sjukdomar eller skador.

Vi förstår att varje kattägare har unika behov och önskemål när det gäller försäkring. Därför har vi sammanställt en lista med olika kattförsäkringar som du kan jämföra för att hitta den som passar dig och din katt bäst. Vi rekommenderar att du tar dig tid att jämföra försäkringsskydd och priser innan du fattar ett beslut.

En kattförsäkring inkluderar vanligtvis en veterinärvårdförsäkring, som utgör grundskyddet och säkerställer att din katt kan få nödvändig veterinärvård vid sjukdomar eller skador. Utöver detta kan basförsäkringen även inkludera en livförsäkring, som ger ersättning om din katt skulle gå bort. Förutom grundskyddet finns det också olika tilläggsförsäkringar som kan läggas till basförsäkringen. Till exempel kan du välja att inkludera utökat veterinärskydd, skydd mot specifika sjukdomar eller försäkring för kejsarsnitt. Dessa tillägg kan anpassas efter dina behov och önskemål.

När du jämför kattförsäkringar bör du vara uppmärksam på självrisken. Olika försäkringar erbjuder olika alternativ för självrisk, vilket kan påverka försäkringspriset. Ta dig tid att överväga vilken självrisk som passar dig bäst och vilken nivå av kostnad du är bekväm med. Genom att försäkra din katt ger du den trygghet och vård den förtjänar. Ta dig tid att jämföra olika försäkringsalternativ för att hitta den bästa kattförsäkringen för dig och din katt. Låt inte kostnaden för vård vara ett hinder för att ge din katt det skydd den behöver.

Jämför kattförsäkringar

Lassie försäkring

+ Lassies kattförsäkring har Sveriges nöjdaste kunder.

+ Försäkringen är proaktiv och du kan spara pengar genom att samla kunskap i Lassies app.

+ Första månaden är gratis för dig med kattunge.

Maxersättning/år160 000KR
SjälvriskVALBAR
Självriskperiod365 DAGAR
Karenstid14 DAGAR
LivförsäkringTILLÄGG


+ Svedeas kattförsäkring ger samma veterinärvårdsbelopp hela kattens liv.

+ Flexibel försäkring där du styr beloppen.

+ Dolda fel-försäkring för kattungar som försäkras före fyra månaders ålder.

Maxersättning/årVALBAR
SjälvriskVALBAR
Självriskperiod130 DAGAR
Karenstid15 DAGAR
LivförsäkringTILLÄGG


+ FurryChamps kattförsäkring ger skydd för tidigare hälsobesvär.

+ Snabb ersättning med full digital upplevelse.

+ Attraktiva priser för friskare kattraser.

Maxersättning/år60 000KR
SjälvriskVALBAR
Självriskperiod365 DAGAR
Karenstid14 DAGAR
LivförsäkringTILLÄGG
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Välkommen till Kattannonser.se

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!