Kattungar till salu - Kattannonserline

Kattungar till salu

line

Välkommen till kattannonser.se!

Vi på kattannonser.se vill hjälpa dig att hitta kattungar till salu, det spelar ingen roll om du bor i Stockholm, Göteborg, Skåne eller någon annanstans i Sverige. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa eller sälja en kattunge, vi vill att så många katter som möjligt ska få ett långt och lyckigt liv i ett hem som vill ha en katt. Hos oss på kattannonser finns det möjlighet för dig att annonsera efter kattungar till salu men även leta bland de annonser som redan finns för att hitta din nya livskamrat.

I Sverige finns det många katter, det finns därför många kattungar som behöver ett nytt hem, samtidigt finns det många hem som vill köpa kattungar. Ålder, ras, pris eller kön på katten har ingen betydelse för oss, hos oss kan alla katter köpas och säljas, de får dock inte vara gratis eftersom att vi följer Sveraks rekommendationer.

Hos oss på kattannonser kan du sälja eller köpa kattungar enkelt och kostnadsfritt, vi tar inte ut någon avgift för att förmedla kontakter i annonserna och det är samtidigt enkelt att annonsera här, vi kan komma att använda din e-postadress i kommande kommunikation. För att annonsera om att köpa eller sälja en kattunge går du till sidan Köp eller sälj katt och fyller i formuläret med korrekta uppgifter för dig och katten. Alla kattannonser hos oss är synliga i 60 dagar om ägaren inte raderar annonsen tidigare.

Vi följer rekommendationerna från SVERAK och har därför satt upp villkor om att samtliga katter som säljs ska kosta minst 100kr och vara minst 12 veckor gamla. Alla annonser på katter under köp och sälj som inte följer dessa villkor kommer att raderas.
warning triangle

VARNING FÖR FALSKA ANNONSER!
Det dyker då och då upp annonser som är från försäljare som säger sig ha katter eller kattungar utomlands, oftast handlar det om dyra raskatter och i nästan samtliga fall finns det inte några katter. Om ni upptäcker detta sluta kommunicera med försäljaren klicka istället på "anmäl annonsen" längst ner i annonsen så raderar vi den och genomför åtgärder för att personen inte ska kunna lägga upp fler annonser.

Senaste annonserna med bild

Just nu finns det 20 kattannonser hos oss.

2 kattungar 13 veckor

2 kattungar 13 veckor

Bondkatt
Västmanland, Surahammar

price icon Pris: 750 kr
clock icon 2020-02-16 15:02:04
Hem sökes till tre kissar!

Hem sökes till tre kissar!

Huskatt
Västmanland, Virsbo

price icon Pris: 500 kr
clock icon 2020-02-15 02:58:26
Kattungar

Kattungar

Raggdoll/Maine Coon/Norsk s
Stockholm, Kungsholmen

price icon Pris: 6500 kr
clock icon 2020-01-15 12:42:58
Min kärleksfull katt

Min kärleksfull katt

Bondkatt
Västra Götaland, Hisingsbacka

price icon Pris: 650 kr
clock icon 2020-01-11 15:54:03