Akut!! Pga ändrad boendesituation den sista januari behöver jag hitta ett nytt kärleksfullt hem till - KattannonserAkut!! Pga ändrad boendesituation den sista januari behöver jag hitta ett nytt kärleksfullt hem till

Ras: Bondkatt
Plats: Södermanland, Eskilstuna
Pris: 500 kr
Kontaktperson: Isabelle
Beskrivning: Två hankatter (okastrerade) söker nytt kärleksfullt hem på landet där dom kan vara både ute och inne. Måste hitta nytt hem till dom pga ändrad boendesituation från sista januari. Dom är 1,5 år gamla. 

Sune är en svart katt med en liten vit fläck framtill. Han är supersnäll och kelig. Han är avvaktande och försiktig i början mot nya människor men när han väl lärt känna dig så vill han bli klappad hela tiden. Han är verkligen världens snällaste katt. Sune föredrar att vara ute i naturen.

Andyman är en orangefärgad katt. Han älskar att äta god mat, busa, kela och sova. Han gillar inte att vara ute på vintern då han tycker det är för kallt. Han älskaaaar mat. Han föredrar att dricka vatten direkt ur kran istället för ur skål. Kort och gott så är han som Katten Gustav. 

Ser helst att båda katterna kommer till samma hem då dom är uppväxta tillsammans. Det är jätteviktigt att dom kommer till ett bra och kärleksfullt hem då dom betyder så otroligt mycket för oss.
Kattannonsen upplagd: 2018-12-31 00:43:43
  

Tillbaka till alla annonser