2 Heliga Birmor

Ras: Birma
Plats: Örebro, Karlskoga
Pris: 3000 kr
Kontaktperson: Daniel
Telefon: 0706017029
Beskrivning: Med många tårar i ögonen så söker vi nu ett nytt hem för våra två underbara Birmor. Vi kan tyvärr inte ha kvar dom pga ändrad livssituation. Båda katterna är helt fantastiska och riktiga kelgrisar med ett underbart humör.

Det är alltså en han och honkatt. Honkatten heter Shiraz och hankatten Winston. Båda är av rasen Birma och har stamtavla och registrerade hos SVERAK. Dom har varit innekatter hela livet och det är också så vi helst vill att det ska förbli.

Shiraz:
Detta är en väldigt positiv och busig liten tjejkatt med ett alldeles underbart lynne. Sötare katt får man leta efter. Ligger gärna i knät och snuttar och myser.

Winston:
Snällare och gosigare katt än våran lilla kille är svårt att hitta. Han är helt underbart mysig och spinner i princip bara man petar på honom. Slänger sig gärna på rygg för att bli kliad på magen.

Vi är såklart väldigt måna om att dom ska få ett bra nytt hem och helst ser vi att dom kommer till samma hem dvs att man inte delar på dom. Pga detta så kommer vi vara väldigt selektiva kring vem som får överta dom.

Priset är inte det viktigaste utan det viktiga är att dom kommer till ett kärleksfullt hem.

Katterna finna i Karlskoga så hör av er på tel 070-6017029 för en första kontakt och mer information kring våra två underbara små hjärtan.
Kattannonsen upplagd: 2017-09-12 09:09:10
  
Dela annonsen:

Tillbaka till alla annonser