Ljuvlig Burmilla kattunge med stamtavla - KattannonserLjuvlig Burmilla kattunge med stamtavla

Ljuvlig Burmilla kattunge med stamtavla
Ras: Burmilla
Plats: Kronoberg, Växjö
Pris: 12000 kr
Kontaktperson: Sandra Magnusson
Beskrivning: Vill ni dela vår Burmilla glädje?
Vi är certifierade uppfödare I SVERAK och har nu en underbar kattunge tillgänglig: SE*Miss World's Alsace. Hon söker människor som vill och kan erbjuda ett kärleksfullt hem och livslång vänskap.

Alsace är en hona, född 20221105 och kommer att vara flyttklar från 20230213. Alsace är en yster liten tjej med klart livlig fantasi. Hon kan roa sig mycket på egen hand med glada krumsprång, men reagerar ibland på oväntade ljud och rörelser. Så vi tror att hon kommer trivas bra i en familj med större barn, eller i en ännu lugnare tillvaro.

Burmillan är en en fantastisk ras att leva med, en riktig gåva till mänskligheten!
De är vänliga, sociala, intelligenta och älskar att vara med människor (och hjälpa till med att bädda rent i sängen :)). Ett privat tips från mig är dock att inte plantera om blommor tillsammans med dem, även om de gärna erbjuder sina tjänster...)

Deras naturliga hållning till människor är väldigt tillitsfull, så de möter gärna dina gäster i dörren eller vilar i deras knä istället för att gå undan för säkerhets skull. Eftersom de är så intelligenta behöver de stimulans och sällskap, så om du jobbar hemifrån långa dagar kan det vara bra att skaffa dem en kompis. En del vill rentav ha både en tvåbent och en fyrbent lekkompis oavsett hur mycket man är hemma, så man kan behöva vara uppmärksam på signalerna och ge dem en kompis om man ser att det skulle vara uppskattat.
Burmillan har en mjuk personlighet, upplevs aldrig som påflugen trots att de är så tillgivna och närvarande.

När våra kattungar lämnar hemmet är de minst 14 veckor, trygga och socialiserade, och såklart friska och rumsrena. De har stamtavla hos SVERAK, är vaccinerade två ggr med grundvaccinet, id-märka med chip samt kontrollerade och hälsobesiktade av veterinär.

Eftersom Alsace är en så vacker Burmilla, är det ett plus om du är intresserad av kattutställning, så du kan hjälpa fler upptäcka denna ras. Men det är inget krav - det viktigaste för oss är att våra kattungar får bli en riktig vardagskompis i ditt liv, någon som är älskad och sedd varje dag.

Inga minus alls? Jo, helt ärligt finns det ett. Burmillor är så härliga katter att man har en tendens att börja samla. Sorry. Men lycklig, det blir man. ;)

Fler bilder och mer info (om både rasen generellt och dessa kattungar specifikt) finns på vår hemsida, www.guzie.se.
Kattannonsen upplagd: 2023-01-08 22:17:11