Två söta kattungar snart klara för flytt - KattannonserTvå söta kattungar snart klara för flytt

Två söta kattungar snart klara för flytt
Ras: Blandras av:Norsk skogskatt, main coon, perser och
Plats: Västra Götaland, Gullspång
Pris: 5800 kr
Kontaktperson: Maria Svensk
Beskrivning: Två söta kattungar snart klara för flytt. De har precis blivit 10 veckor och får flytta vecka 13 då de har avmaskats regelbundet (3 gånger), vaccinerats två gånger( båda grundvaccinationerna), chippade och veterinärsbesiktigade ( med intyg inte äldre än 7 dagar).
Båda kattungarna äter både uppblött och torrfoder och går båda på lådan och är rumsrena
Det är en hona och en hane. Är man intresserad av båda syskonen så kan jag sänka priset med 1000 kr per katt. Det kostar en hel del med vaccinationer, avmaskningar, besiktning,chippning mat mm. Därför lite högre pris. Jag vill gärna att kattungarna kommer till samma hem men det är inget krav. Hör av er om ni är intresserade eller undrar någonting. Berätta gärna lite om er själva och vad ni kan erbjuda för hem till kattungarna

Bild: Längst upp är kattungarna nu 10 veckor gamla.Till vänster längst ner ser ni kattungarna när de är 1 vecka och en bild på dem tillsammans.Nala är den sköldpaddsfärgade honan till vänster och Timon är den svart/mörkbruna hanen till höger. Längst ner till höger ser ni mamma Kayla ( sköldpaddsförgad hona)
Kattannonsen upplagd: 2022-10-21 19:58:05