Kattannonser

Välkommen till vår nya hemsida! Vi har lanserat en ny version av kattannonser.se som vi hoppas ska underlätta för dig att köpa eller sälja katt. Om du stöter på något problem, vänligen kontakta oss genom formuläret du hittar på sidan Om oss.

Vi på kattannonser.se vill hjälpa dig att hitta kattungar till salu, det spelar ingen roll om du är ute efter att köpa kattungar i Stockholm, Göteborg, Skåne eller någon annanstans i Sverige eller hjälpa dig att hitta din nya familjemedlem. Om det är första gången du äger en katt eller känner att du behöver en uppdatering får du gärna titta in vår guide för att skapa den ultimata kattmiljön hemma. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att sälja eller köpa kattunge, vi vill att så många kattungar som möjligt ska få ett långt och lyckigt liv i ett hem där de kan trivas. Hos oss på kattannonser finns det möjlighet för dig att annonsera efter kattungar till salu men även leta bland de annonser som redan finns för att hitta din nya livskamrat.

I Sverige lever det väldigt många kattungar av olika kattraser och det finns många kattungar som behöver ett nytt hem, samtidigt finns det många hem som vill köpa kattunge. Ålder, ras, pris eller kön på katten har ingen betydelse för oss, hos oss kan alla katter köpas och säljas, de får dock inte vara gratis eftersom att vi följer SVERAKs rekommendationer vid köp av kattungar. Vill du lära dig mer om en kattunges utveckling har vi samlat information som hjälper dig att få en bättre förståelse.

Hos oss på kattannonser kan du sälja eller köpa kattungar enkelt och kostnadsfritt, vi tar inte ut någon avgift för att förmedla kontakter i annonserna och det är samtidigt enkelt att annonsera här, vi vill dock uppmärksamma dig på att vi kan komma att använda din e-postadress i kommande kommunikation med eventuella köpare eller säljare. Hos oss kan du annonsera om att sälja eller köpa katt genom att fylla i formuläret, glöm inte fylla i vilken ras det är på katten som du har till salu. Alla kattannonser hos oss är synliga i 60 dagar om ägaren inte raderar annonsen tidigare.

Vi följer rekommendationerna från SVERAK och har därför satt upp villkor om att samtliga kattungar som säljs ska kosta minst 100kr och vara minst 12 veckor gamla. Alla annonser på katter under köp och sälj som inte följer dessa villkor kommer inte att godkännas.

Hos vår partner Kattkompaniet kan du hitta kattleksaker, kattlådor och klösbrädor till din kattunge!

VARNING FÖR FALSKA ANNONSER!
Det dyker då och då upp annonser som är från försäljare som säger sig ha kattungar utomlands, oftast handlar det om dyra raskatter och i nästan samtliga fall finns det inte några katter. Om ni misstänker en av kattannonserna för att vara falsk sluta kommunicera med försäljaren klicka istället på ”anmäl annonsen” längst ner i annonsen så raderar vi den och genomför åtgärder för att personen inte ska kunna lägga upp fler annonser. Betala aldrig en tingningsavgift för en katt där du inte vet vem köparen är.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Välkommen till Kattannonser.se

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!