Brittiska långhår och korthår pojkar - KattannonserBrittiska långhår och korthår pojkar

Brittiska långhår och korthår pojkar
Ras: Brittisk lång/ korthår
Plats: Östergötland, Norrköping
Pris: 12000 kr
Kontaktperson: Anastassia Carlberg
Beskrivning: Nu börjar vi leta dem bästa föralltid hem för två av våra bedårande kattungar av rasen Brittiska långhår/korthår. De är födda den 14.04.2022 och är leveransklara tidigast den 14.07 då de har fyllt 3 månader. Kattungarna är renrasiga och har stamtavlor och registrerade i NFCO förbundet. De har unika linjer då mamman är imponerad och det är hennes första kull. Båda kattungarna har otroliga personligheter som de har ärvt från sina föräldrar- de är nyfikna och sociala, busiga och samtidigt älskar ligga i famnen och mysa. Båda kattungarna ska behålla sin blå ögonfärg i vuxna ålder.

Gaston är en Brittisk långhår pojke i färgen choklad colorpoint ( solid) ( BLH b 33) med otrolig tjock och lång päls.

Simon är en Brittisk korthår pojke i färgen choklad golden tippad colorpoint ( BRI by 11 33) Han är en kopia av sin mamma och har jättetjock päls och otroligt stark blå ögonfärgen som han har fått från mamma Princess.

Är du intresserad så skriv eller ring till oss och berätta vilka ni/ du är och vad kan ni erbjuda våra små trollar. Vi är måna att våra kattungar får dem bästa förutsättningarna i livet och därför behåller oss rätten att bestämma vem som får köpa dem. Vi ser även fram emot att ni kommer på besök och hälsa på kattungarna. Har du möjlighet att komma och hälsa på några gånger innan kattunge flyttar hem till dig så blir vi bara glada då skaffar man bättre relationen med sin nya familjemedlem och det blir självklart enklare för kattungar att vänja sig i sina nya hem. Vi erbjuder våra köpare livslång stöd.
När kattungar flyttar hem till dig har de med sig:
-Stamtavlan i NFCO
-De är vaccinerade två gånger
-Besiktigade
- Är doldafel försäkrade i tre år i Folksam
- Id-märkta med chip
- Rumsrena
- Har med sig startpaket med leksaker och fodret som de är vana med.

Tingningsavgift är 2000:- som ej återbetalas vid ånger.

Vi skickar gärna mera bilder och självklart svarar på alla dina frågor.
Du får jättegärna besöka våran hemsida på FB Golden Stream British Longhair and Shorthair https://www.facebook.com/Golden-Stream-British-Longhair-and-Shorthair-106632914600015
Kattannonsen upplagd: 2022-06-01 22:13:02