Min underbara katt behöver ett nytt hem - KattannonserMin underbara katt behöver ett nytt hem

Min underbara katt behöver ett nytt hem
Ras: Bondkatt
Plats: Skåne, Furulund
Pris: 100 kr
Kontaktperson: Alexander
Beskrivning: Jag har en jätte fin katt som är 1 år och 6 månader vid namn Alexa. Jag hämtade henne när hon var 4 månader. Hon är en innekatt aldrig varit ute men hon är sjukt nyfiken gällande ute världen. Hon blev kastrerad för ca 2 månader sen.

Hon är en jätte fin och vacker bondkatt, hon har en väldig stark personlighet. Hon är en riktigt envis jävel om hon inte får som hon vill. Hon är sjukt social och hon älskar o prata specialt när hon vill något men även när hon bara vill kela. Hon är alltid glad och vill alltid leka. Hon är väldigt bra uppfostrad hon har aldrig gjort något utanför lådan och är det så att kattlådan är på toaletten och toan dörren är stängd eller att något är ivägen sä hon inte kommer fram till kattlådan så jammar hon alltid. Hon har även aldrig förstörd väggar,dörrar eller möbler. Hon är verkligen en dröm katt.

Hon har en väldig känslig mage så hon kan bara äta maten från nutrima och pure natural Det är en rätt dyrmat sort så den som tar över henne borde ha god ekonomi och vet att man har råd.

Jag söker någon som vet hur man tar hand om en katt. Det viktigaste för mig är att det känns rätt för mig gällande vem som ska tar över henne. Hon behöver någon som kan ge henne den kärleken men även den uppmärksamheten hon behöver.

Det som följer med alexa är:

Leksaker
Kattlådan, kattmattan,
Borste, klosax
kattträd på ca 70 cm
Resterande av maten
Osv

Anledningen varför jag ger bort henne är för att jag har flyttat ihop med min flickvän och hennes hund och min katt passar inte ihop även om vi har försökt. Det gör verkligen ont i mitt hjärta att jag måste behöva göra detta men känner att det är det rätta så hon får det hon förtjänar. Hon bor tillfälligt hos min flickväns kompis fram tills jag hitten den/dem rätta personerna och det hemmet jag önskar för henne.

Intresserad? Hör gärna av dig
Kattannonsen upplagd: 2021-06-23 08:49:38