Söker - KattannonserSöker

Söker
Ras: Bondkatt
Plats: Uppsala, Harbo
Pris: 1000 kr
Kontaktperson: Carola
Beskrivning: Hej
Carola heter jag, bor med gubbe och fyra barn i blandade åldrar. Vi bor i ett stor hus med stor tomt mitt ute i skogen, utanför Uppsala.

Vi söker en helt vanlig bondkatt, vi har lång erfarenhet av katter!

Här är det optimalt för en katt att bo då det är ett stort hus, stora ytor, stor tomt, skog och natur överallt. Ingen trafik förutom vi och svärmor. Kan hända att nån enstaka jägare åker här, men det händer inte ofta. Närmsta \"trafikerade\" väg är 5 km bort.

Här skulle katten få en massa mys, kel, gos, uppmärksamhet, lek, stimulans, aktivitet och framförallt en massa kärlek!!!

Vi bor granne med svärmor och där finns en salig blandning av både stora och små djur. Där är barnen och leker, gosar och kelar med dom mindre djuren nästan varje dag. Barnen vet att man ska visa ett djur respekt, man ska vara snäll, låta djuret vara när det går undan, äter eller sover.

Jag är \"hemmafru\" med barn, hus och hem. Vi har själva valt detta då vi inte vill att barnen ska uppfostras på dagis eller fritids.
Gubben jobbar heltid som yrkeschaufför mellan kl 7-16.

Katten skulle aldrig bli lämnad ensam många eller långa timmar, absolut att jag kanske måste till affären eller dyl. men det är inte flera timmar det handlar om då. Och skulle vi behöva åka iväg i ett par timmar så finns svärmor som kan komma och hålla katten sällskap. Man lämnar helt enkelt inte en familjemedlem ensam och kvar själv!

Låter vi intressanta, vill du veta mer? Tveka inte, hör av dig!
Ha en fortsatt fin dag!
Mvh Carola m.familj
Kattannonsen upplagd: 2021-06-08 13:05:23