Två Ragdoll katter - Kattannonserline

Två Ragdoll katter

line
Två Ragdoll katter
Ras: Ragdoll
Plats: Dalarna, Säter
Pris: 4000 kr
Kontaktperson: Frida
Beskrivning: Vi står inför en nästan omöjligt uppgift, men har kommit fram till att vi måste omplacera våra älskade missar.
Detta pga. att honkatten började att använda vår hall som kattlåda när hon löpte. Vi tänkte att detta skulle ge sig när vi kastrerade henne men det har det tyvärr inte gjort. Vi har nu under över 1 års tid tvätta, torkat och städat i hallen. Byggt för så att hon inte ska komma dit osv. Men hon klättrar och hoppar för att ta sig fram.
Nu ser vi bara två alternativ, att flytta eller att omplacera katterna. Flytta är tyvärr inte aktuellt i dagsläget.
Det är bara hemma hos oss som hon beter sig såhär. Vi har varit flera veckor med katterna på andra ställen och då använder hon endast kattlådan eller går ut.

Vi har varit hos veterinären med henne och hon är fullt frisk och verkar inte må dåligt över något. Utan att använda hallen som kattlåda har blivit en vana helt enkelt.

Katterna vi har är renrasiga Ragdoll med stamtavla, de är syskon (hona och hane) och båda två är kastrerade. De fyller 5 år nu i april. Jag vill att katterna ska flytta tillsammans då de alltid bott ihop och tycker mycket om varandra.

Båda katterna är sällskapliga och mysiga. De tycker om att vara med där vi är.

Katterna är mest inne och får bara gå ut då vi är med (de är för värdefulla på alla sätt för att släppas vid för våg)
De skulle trivas bäst på ett lugnt ställe med möjlighet till att gå ut.

Jag vill inte att de kommer till en familj där det finns små barn. De är vana vid äldre barn 8+ år.

Skriv till mig om vad ni kan erbjuda våra älsklingar. Det är inte först till kvar utan jag kommer att välja familj med omsorg.
Kattannonsen upplagd: 2019-02-17 10:47:26
  

Tillbaka till alla annonser