Perser/blandras hane

Dela annonsen:

Nu är det vår fina Koda som ännu inte har fått ett nytt hem. Syskonen är redan tingade så nu söker vi efter en kärleksfull familj till honom.

Koda är en blandras hane. Mamman är korsning mellan Perser och Skogskatt. Pappan är korsning mellan Maine coon och bondkatt. En helt underbar kattunge! Social, busig och kelig. Han har en stark karaktär och är gärna med där det händer saker.
Koda är leveransklar vecka. 30 24/7, då veterinärbesöken är utförda. Han kommer vara avmaskad, vaccinerad, besiktigad och chippad, med medföljande papper. Handpenning tillkommer vid tingning på 1500kr som ej återbetalas vid ånger.

För oss är det viktigt att han får komma till ett bra hem med en miljö som är anpassad efter vad en katt behöver. Är du intresserad av vår lilla kille får du gärna berätta om dig själv, vem du är och vad du kan erbjuda honom. Vid vidare kontakt besvarar vi ytterligare frågor.

Mer bilder finns att få vid vidare intresse.

Säljes
Perser/ skogskatt/ maine coon/ bondkatt
Västra Götaland
Göteborg
4000
Saga Almén
Dela annonsen:

Kontakta annonsören:  Radera annons
  Anmäl annons
  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  Välkommen till Kattannonser.se

  Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

  Tack för din förståelse!