Ragdolls utan stamtavla

Dela annonsen:

Fem sjukt gulliga ungar i olika varianter av vit/creme med isblå ögon(fyra honor och en hane är redo för sina foreverfamiljer den 5/6 då de blir 12 veckor. Mamma 90% ( semi-korthårig) ragdoll, pappa 100% ragdoll med stamtavla. Ungarna är allt från kort, semi, till långhåriga med bruna beigea och orangea svansar. Teckningen kommer att bli starkare allteftersom.
Vi gillar inte renrasigt varken på människor eller djur utan har avlat på de bästa familjekatterna. Blir de en gnutta som sina föräldrar(vilket allt tyder på) så har du ett översocialt barnvänligt, talande, apporterande gosetroll som kommer när man kallar, öppnar dörrar och som tex gillar att gå och handla eller duscha med familjen. Ja mer hund en katt faktiskt. Uppfödda på engelsk 60-tals reggae, ekologisk hemmagjord kattmat och kvalitetsfoder. Är garanterat vana vid omild behandling av barn, andra katter och hundar, samt skrik och musik. Vi bor i Nacka/Södermalm

OBS!
* 1 års gratis zoom-möte med veterinär ingår. Lillhusse är veterinär
* Även livstids support och ”göra hemma – ekokattmatrecept”.
* 500 kr rabatt/katt vid köp av ett syskonpar!

När du kommer för att hämta är din unge är den givetvis:
* Veterinärbesiktigad
* Vaccinerad
* Chippad
* Dolda felförsäkrade (36 mån)
Tingningsavgift är 2000 sek som ej återbetalas vid ånger.
Tänk därför igenom köpet först – så hörs vi sen.
Välkomna!

Säljes
Ragdoll
Stockholm
Nacka
7000
Alex
Dela annonsen:

Kontakta annonsören:  Radera annons
  Anmäl annons
  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  Välkommen till Kattannonser.se

  Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

  Tack för din förståelse!