Kommande kullar med sphynxbebisar

Dela annonsen:

Om cirka 2 veckor föds det sphynxbebisar hos oss och man kan redan nu ställa sig i kö för att adoptera en alldeles egen liten magisk varelse. ✨️ Vi kommer kunna få svarta, vita, brunmaskade och fläckiga bebisar.
Vi har fött upp sphynxar sedan 2010 och vi är registrerade uppfödare i SVERAK.
Våra avelskatter är hälsotestade och bebisarna är vid leverans ✨️registrerade med stamtavla
✨️vaccinerade x2
✨️chipmärkta
✨️ besiktade.
De är sociala och vana vid hantering.
Så ta chansen att vara med från början och se din lilla bebis som nyfödd och sedan få följa utvecklingen fram till att det är dags att ta hem honom eller henne. En helt fantastisk känsla!
Vi kan eventuellt leverera kattungen till dig enligt överenskommelse när det blir dags, tidigast vid 14 veckors ålder. Alla våra bebisar får med sig en fin transportbur, leksaker, filt och lite mat.
Bilderna i annonsen är från våra tidigare kullar.
Tveka inte att ta kontakt för mer info. Vi finns alltid tillgängliga för våra kattfamiljer, både innan och efter köp och vi kan lämna referenser från tidigare köpare.
Priset för våra bebisar är 14000-18000 kr✨️

Säljes
Sphynx
Västmanland
Norberg
14000
Linda
Dela annonsen:

Kontakta annonsören:



  Radera annons
  Anmäl annons
  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  Välkommen till Kattannonser.se

  Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

  Tack för din förståelse!