Devon rex-kille med stamtavla

Dela annonsen:

Mysig, aktiv hankattunge född den 29 oktober säljs som sällskapskatt. Här hemma kallas han August, och han gillar att leka med våra andra katter, eller med leksaker som bollar, lekspön, tygmöss. När han inte leker, så gillar han att ligga och vila och mysa i ens knä. Han är nu redo att flytta till sitt nya hem!

SE*Rodelapix är SVERAK-registrerade uppfödare, och vi följer SVERAKs regler. Kattungar från oss kommer med stamtavla, är fullt vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och dolda-fel-försäkrade i Agria. Kattungar från oss får flytta till nytt hem efter att de blivit 14 veckor gamla. Hör gärna av dig för mer information och bilder! Jag ser gärna att du kommer och hälsar på innan ett köp genomförs, men förstår att det kan vara svårt om vi bor långt ifrån varandra.

Säljes
Devon rex
Södermanland
Strängnäs
15000
Carina Dia-Tsi-Tay
Dela annonsen:

Kontakta annonsören:  Radera annons
  Anmäl annons
  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  Välkommen till Kattannonser.se

  Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

  Tack för din förståelse!