Kairo söker nytt hem

Dela annonsen:

Tyvvär så måste vi sälja vår underbara katt kairo eftersom att vi inte har den tiden längre för honom då vi ska få barn och bor väldigt litet som gör att han inte trivs. Han har världens finaste personlighet riktigt människo älskare, väldigt lojal och hade föredragit att mysa och leka om dagarna. Han kan gå i koppel ute och så fort han blir rädd är det ägaren han springer till och vill bli skyddad. Han hade trivts bra med andra djur speciellt en annan katt då han är mycket lekfull och nyfiken. Aldrig varit aggressiv varken mot människa eller ett annat djur.

För mig är det viktigt att han hamnar i ett rätt hem där han bli omhändertagen på ett bra sätt. Han behöver pälsvård för hans långa päls. Han är van med att duscha och är inte aggressiv men kan däremot mjaua och försöka fly då och då. Har tillbehör till honom såsom klösträd, katt låda, kam, matskålar och mat till en början. Man väljer själv ifall man vill köpa med alla de grejer då också hans lukt finns där och känner sig tryggare.

Han har precis blivit ett år och han är kastrerad hankatt som söker ett hem med kanske en annan katt eller en ägare som behöver extra mycket kärlek.

Säljes
Norsk skogskatt
Skåne
Trelleborg
1500
Leila
Dela annonsen:

Kontakta annonsören:  Radera annons
  Anmäl annons
  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  Välkommen till Kattannonser.se

  Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

  Tack för din förståelse!