Omplacering tvÄ katter

Dela annonsen:

đŸŸ TvĂ„ ÄlskvĂ€rda Katter frĂ„n Malmö i Behov av KĂ€rleksfullt Hem! đŸŸ

🌟 Simba (hane, 4 Ă„r, BruntigrĂ©) & Maximilian (hane, 3 Ă„r, Vit) 🌟

Är du redo att öppna ditt hjĂ€rta och hem för tvĂ„ fantastiska katter som lĂ€ngtar efter kĂ€rlek och trygghet? LĂ„t mig berĂ€tta mer om dessa underbara fyrbenta vĂ€nner:

đŸ± Simba Ă€r en Ă€ventyrlig sjĂ€l med en förkĂ€rlek för lek och apport. Tidigare har han fĂ„tt smaka pĂ„ det enkla livet utomhus nĂ€r vi bodde pĂ„ landet, sĂ„ om du har en trygg utomhusmiljö, kan det vara nĂ„got som skulle göra honom lycklig. Han Ă€r ocksĂ„ en social fjĂ€der som inte kan motstĂ„ att vĂ€lkomna besökare med öppna armar.

đŸ± Maximilian, Ă„ andra sidan, Ă€r den ultimata kelsjukan. Han Ă€lskar inget mer Ă€n att krypa upp i ditt knĂ€ och njuta av din nĂ€rhet. Han har aldrig visat nĂ„got intresse för att lĂ€mna sitt mysiga hem och Ă€r helt nöjd med att vara inomhus. Han kan vara lite blyg i början, men nĂ€r han kĂ€nner sig trygg, kommer han smĂ€lta ditt hjĂ€rta med sin charm.

BÄda dessa charmiga katter Àr kastrerade, ID-mÀrkta, vaccinerade och försÀkrade genom Agria. De Àr tÄlamodiga med snÀlla barn och har mycket kÀrlek att ge till rÀtt person eller familj. Vi önskar att de hittar ett sÀkert hem dÀr de kan fortsÀtta trivas och vara Àlskade medlemmar i en familj.

💌 Om du Ă€r seriöst intresserad, tveka inte att skicka ett PM för att lĂ€ra kĂ€nna Simba och Maximilian nĂ€rmare. Ditt beslut att ge dem ett hem kommer att berika ditt liv med kĂ€rlek och glĂ€dje!

SĂ€ljes
Huskatt
SkÄne
Malmö
100
Karez Al-Rudainy
Dela annonsen:

Kontakta annonsören:  Radera annons
  AnmÀl annons
  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  VĂ€lkommen till Kattannonser.se

  Vi förstÄr att du inte Àr hÀr för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webblÀsare vilket gör oss lite ledsna. Kattannonser.se drivs av de intÀkter vi fÄr frÄn annonserna vi har pÄ sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar kattannonser.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsÀtta utvecklas.

  Tack för din förstÄelse!